Det var du som visade vägen när jag hade mist min kompass.

Halloj! Gick till skolan idag, även fast jag hade min huvudvärk. Men klara den ändå, hade även utvecklingsamtal som gick väldigt bra måste jag säga! Fick i alla fall med mig hem en väldigt stolt och glad mamma, som resulterade att vi åkte och köpte jordgubbar och glass på coop mums! Nu sitter jag hemma och försöker plugga lite smått. 
Outfit, en tunika från indiska, lackleggins från gina, converse från team sportia.
´


 


Min söta hund!


Tårarna jag fäller får du förvinna, Fastän det var du som fick de att rinna.

Tänkte köra igång med bloggningen igen, eller ja jag ska väl försöka ;)
Min helg helg såg ut ungefär såhär:
I fredags spenderade jag min tid med min pojkvänn, vi åkte till bowlingen och jag med huvudet högt trodde att jag skulle vinna matchen lätt. Eftersom förra gånger vann jag med 100 poäng. Men icke sa nicke, denna gång vann han med drygt 150 poäng. Skämmigt? Ja. Haha, tror han fuska på något sätt ;) Senare åkte vi till coop och köpte oss en stor godispåse och åkte hem till mig och smaskade i oss godiset och tittade på film, och så spenderade han natten hos mig mysigt! På lördag morgon åkte jag ner till stan och fikade med Hannah och Linnea, Och sen vidare till jobbet. På kvällen åkte jag till joanna där, Mandy, Hannah, Linnea och Maren var. Spenderade natten där. Tror vi somnade vid halv 5? Och på morgonen skulle jag upp och jobba, var riktigt trött kan jag säga.
Idag är jag i alla fall hemma från skolan med världens huvudvärk.


Så ser jag ut nu, osminkad o nyvaken. yeey !

Så vi står med fötterna på jorden medan vi sträcker oss mot skyn. Samtidigt kan ingen veta vad som väntar när livet passerat revyn.

Vaknade rätt tidigt idag och smet ifrån min älskling som fortfarande ligger i sängen och sover. Så gick upp och drack en stor kaffe, mums! kan nog inte riktigt vakna till utan kaffe. Vid elva sticker jag till jobbet, tror jag vill gå upp dit, är ju så himla fint väder! Vi hörs senare, för ska nu krypa ner hos min älskling och försöka väcka honom.



Bilder, del 1






(bild på trysils värsta backe - Experten. 45 graders vinkel. Kan medge att första gången var svårt när jag Klara och Annie kom upp så var hela backen is, och det var 17 m/s. Det gick näst intill inte att åka ner, så vi bestämde oss för att åka brevid backen. Vilket slutade med att Klara ramlade ca. 40 m och ramlar in i ett träd..

Och detta är alltså inzoominingen på mobilen. Men efter den första gången klarade jag backen galant. Och anser att experten är hermed min favorit backe!



Klara som ramlar när vi åker i skogen




Albin som fick ta hand om alla kläder på "naken åket"

Hem ljuva hem.

Hejsan! Nu är jag en utvilad och gla tjej som fick träffa sin efterlängtade pojkvänn, pojkvännen som spenderade natten och dagen med mig. Vi tog oss en riktig sovmorgon och sov ända till klockan var ungefär elva ( till skillnad från att vakna halv 8 varje dag så blev det en riktig lång sovmorgon)
Nu ska jag försöka samla ihop alla bilder, så ni kommer få dem i omgångar. Laddar även upp nu bilder ifrån idag på mig och min kära pojkvänn.

Sista åker på Trysil- Vi bestämde oss för att ta "nakenåket" Sista åket. Så alla träffades vid en bestämd tid och så klädde vi av oss, vissa åkte i bara underkläder men de flesta tog av sig tröjan och behöll täckbyxerna på. Jag är även tjejen på bilden med vitt pannband och vit sport bh. Det var jätte roligt att åka ner på backen, alla blickar vändes mot oss och nästan alla hejade på oss. Många blev väldigt förvånade att se runt 40 st åka ner med underkläder i backen. haha. En del oss gick in till ica affären med bara underkläder, utan täckbyxer. Haha!



påväg hemmåt!!

Hej alle sammans! Nu är jag i sverige Efter en otrolig härlig vecka! Med massor av skoj och skidåkning såklart. Är just nu jätte trött och slut fast det är väl självklart Efter 5 skidåkningsdagar. Så är hemma i kristinehamn om drygt 2 timmar. Ska då hem och ge min mamma en bamsekram, sedan kommer min efterlängtade pojkvänn som jag saknat så! Och desutom spenderar han natten hos mig, så får jag somna i min egen gosiga stora säng och med sovmorgon. Som jag inte fått på hela veckan. Men bilder o vad som hänt denna vecka kommer inte idag, är är trött för det. Förmodligen i morgon :) ha en bra kväll gott folk!