trysil!

Sitter just nu på bussen till trysil som snart når Norige gränsen. Då jag stänger av mobilen för hela veckan! Hur ska de gå? Jag som tycker de är hemskt utan mobilen när jag bara glömt den hemma på en skoldag. ska i alla fall ha en superkul vecka här i Norige! Med massor av skidåkning, och skoj. Ha det bra här i Sverige allesammans så hörs vi på torsdag! Pusshej

Nästa- Trysil!!

Kladdkakan väntar inne i ugnen, en ytterst gullig pojkvänn sitter o kollar på min tv. Som också spenderar natten här hos mig. Väskorna står packade, allt är inhandlat. Lov från skolan, kan det bli bättre? I morgon åker jag på skidsemester till trysil, är där ifrån imorgon till torsdags kväll. Så tror jag inte kommer ha någon möjlighet att blogga under dessa dagar, men ska försöka. Vill önska er ett riktigt skönt lov, och ha det bra!
Var o handla med hannah på stan idag-
Ett par Converse


- Ett par vantar inför skidsemestern- Ytterst mysiga

- Ett par tofflor

- Och sist men inte minst GODIS!! Tror jag köpte ett kilo? haha Och hannah köpte naturgodiset på bilden. Klart vi laddar Trysil läger med godis ;)

HA ETT BRA SPORTLOV


När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd.

Hejsan! Var en lång i skolan idag, desutom frös jag hela tiden! Gick till Oscar efter skolan, sedan hem och tog ett varmt bad. Håller även på o packar förfullt till Trysil, åker nämligen på Lördag morgon. Och är så himla taggad! Gick till pizzerian i går med Hannah, Rebecka, Mandy o Felicia. Fick ju gratis pizza av jobbet för att vi slog rekord på försäljning :D Gick även vidare på stan med Mandy o Rebecka o hittade denna tröjan på intersport..



Köpte även en eyeliner


Tänkte även visa upp klassens skoltröja, tycker även att våran blev snyggast!

Dagens outfit

The most painful goodbyes are the ones that are never said and never explained

Hejsan! Min dag har jag spenderat med Oscar, det är ju trots vår 16 månaders dag! Har även försökt o pluggat inför prov i morgon. Vilket jag känner inte kommer gå så bra.. Men får hoppas på det bästa! Hade även 2 st prov idag, i både matte och no. Känns som det gick en aning bra, i alla fall bättre än vad jag trodde.
Idag:




What doesn't kill you, it makes you stronger

Plugg plugg plugg! På fredag tar jag sportlov vilket som kommer bli en aning skönt. Ska spendera nästan hela vecka i Norige för slalomåkning utan en endaste läxa! Det har varit så mycket så sistone så nu är jag trött på det! Ska både ha no prov i morgon och matte prov. Min älskling hjälpte mig lite med pluggandet också, så nu hoppas jag på att jag gör bra ifrån mig imorgon!

Tänkte även visa mitt rätt jag - Osminkad.


När pluggandet inte går bra blir man sur.. haha


Sanningen är att jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv, För när man inte vet vart man ska, hur tar man sitt kliv?

Gud vad fullt jag har haft i helgen, men samtidigt är det ganska skönt o ha en del grejer o göra! Jobbade till fem idag, och det var relativt lungt. Åkte sedan till maxi med mammsen o köpte en stor påse av naturgodis! Mums, så ska sätta på ett avsnitt av Revenge nu och trycka i mig alla godisar! På Lördag åker jag till Trysil och spenderar en skidvecka där! Åhh är så himla taggad!!


fullbokad dag

Hejsan, har inte haft tid att blogga. Dagen har gått i ett hela tiden. Vaknade väldigt tidigt för var tvungen att gå ut med mina tre hundar på en långprommenad i snöstormen. sedan städa rummet, äta och plugga inför mina 3 prov till veckan. Har även en uppsats tills fredag som jag knappast börjat med, sen får vi ju inte glömma 19- talsarbetet. Vid tre åkte jag till jobbet, väldigt lungt var det och såklart trevligt. För er som inte vet så jobbar jag på McDonald's. Nu åkte jag till min kära pojkvänn och spenderar natten hos honom sen vidare på morgonen klockan 10 till 5 till jobbet. Hörs senare.

Shopping

Tänkte bara lägga ut vad jag har handlat i veckan..






-Team Sportia

-Bik Bok

-Lindex

h&m


- Gina Tricot.

old times

Efterlängtade Fredag är äntligen här! Var nere på team sportia med min kära bror, och så gullig som han är fick jag halva jackan av honom (fick betala halva priset själv). Eftersom min andra skidjacka jag köpte var jätte dålig. Måste ju ha en rejäl skidjacka till Trysil när jag åkter dit på sportlovet. Bilder på jackan kommer sen. Snart ska jag göra i ordning varma mackor med kötfersås på till familjen. Det låter inte så gott men det är det! Nu ska jag ta en tablett mot min värk i svanskotan, sen om nån timme kommer min pojkvänn hit så blir det lite fredagsmys med popcorn o film.



tror detta var i 4:an, 5:an? Var på denna tidpunkt på en friidrotstävling.

Och tror detta var i början av 6:an eller slutet av 5;an

Och detta var i 7;an

Våran kära segelbåt som är döpt efter mig <3 Längtar tills i sommar då jag drar iväg en vecka på denna båt, ska även då åka upp till Göteborg med båten. Då jag kommer också slussa som är verkligen jätte roligt, kom så väl ihåg första gången. Vad paff jag blev att vattnet sjönt. haha

haha träffade Erik Grönwall, var så himla darrig när jag fottade att det blev suddigt haha.

Var o kollade på Erik Saade, måste säga att jag fångade en himla snygg bild!

Konstiga stunder med min kära pojkvänn

hahahaha, asså ja när vi umgås blir vi både barnsliga och konstiga. Om ni inte fattar var detta på skoj.

Jag och min brors tjej
Alltid lika roligt att kolla igenom gamla bilder.

hemkommen från säfsen

Jaa, dagen började ganska dåligt men slutade som perfect! Hade en konstig idé att jag skulle testa på snowboard för fösta gången. Borde tänkt igenom det noga, jag som har varit van med slalom sedan barnsfötter. Jag och Rebecka tog oss upp i backen i alla fall, desvärre var det bara att åka ned för den. Åkte på en okänd kille, åkte in i huset, stigen och ramlade var 10;onde sekund. Måste säga att lära sig snowboard vid denna ålder är väldigt svårt. Åkte en bit och sedan ramlade jag bakåt på något hårt, och denna hårda smäll fick min lilla svanskota ta. Det gjorde fruktansvärt ont! Enda sen dess  har jag as ont att gå, sitta, stå, ligga, ta upp ett ben, böja mej. Vad jag än gör, så gör det ont. Så min älskling kom och tog hand om mig, haha. Vet inte hur många tårar jag fällt för att det gör så himla ont. Ni får skratta, det gör till och med jag. Hur klumpig jag är, och hur fasiken av alla ställen skadar jag mig på svanskotan. Oscar är verkligen guld värd, så underbart gullig! Förutom att jag skadade mig har jag haft det jättetrevligt!



"mmm"


Roligt hade vi tjejer på bussen dit i allafall

Säfsen!

Hejsan! Ville bara meddela att min data är så gott som död nu. Men ska även göra ännu ett till föresök med att ta ut hårdisken och sätta i den i en stationär data och kopiera allting. Men mina förhoppningar är så gott som inga..
Nu taggar jag för en dag i Säfsen, ska testa på Snowboard för första gången med min vän Rebecka. Så vi får se hur det går, om jag kommer hem levandes vill säga.
Så här kommer jag se ut i Säfsen:

Haha kul framför kameran.





Wish me luck guys!

Har inte hunnit att blogga idag, har haft världens panik att min dator värgar att starta! Vi har haft 40 veckor på oss på detta viktiga hemprov som finns på datan och bara ungefär 2-3 veckor kvar åtestår. Och allt mitt arbete är borta, då menar jag ALLT! Så ska till en person nu som är bra med datorer och ska försöka få ut dokumenten. Skiter i om datan förstörs eller pajar wathever, jag behöver arbetet! Har haft redan drygt 3 år med min dator, så den har nog gjort sitt skulle jag tro. Så vid 8 beger jag mig med en tro att han skall rädda mitt dokument! Wish me luck!
Jag idag,




Du är kraften som snurrar på min jord, Du är saknaden bakom vartenda ord.

Kvällen har varit jätte mysig, trevlig osv. Ska snart lägga mig i soffan och kolla på Revenge, sjukt bra serie! Ska även berätta att min andra dator har krashat! Hade ett stort hemprov som skulle vara på ungefär 20 sidor, och nu är bara som bortblåsta! Kul va? Måste göra om allt arbete, alltså åh!...



Snäll pojkvänn jag har som inte låter mig vara med på bilden..

Valentine's Day

Nyss kommit hem, fick gå i högklackat i detta oväder ifrån stationer. Nu väntar jag in Älskligen så jag äntligen kan börja fira denna alla hjärtans dag. För vad vore det att fira den utan min älskling?



hahahaha, tyckte att jag var extremt gullig nu som gjorde sånna söta bilder!!

Fjortonde februari

Today




Sanningen är att dessa ord kommer från en ärlig plats, Från första bokstav fram tills den sista punkten satts.

Man har alltid kul i snön.. Synd att jag inte kan tillbringa tiden ute nu då när jag är sjuk. Istället sitter jag o kollar på en massa bilder. Mamma håller på o gör varma mackor just nu, bäst!







Haha, finns bara ett ord. Mums.


haha faktistk riktigt sött!



Medan vinden tar tag om hans hår och bjuder upp till dans, Men han drar ner luvan och dödar denna kortlivade romans.

Fick stanna hemma idag från skolan, liksom min bror också fick göra. Tror vi har smitttat varandra i omgångar de senaste veckorna. Haha, att min mamma fortfarande lyckats hålla sig frisk är ett under enligt mig. Fast dock så har jag världens sämsta immunföresvar, så förvånar mig inte ett dugg att jag är sjuk.. Hatar att vara hemma från skolan, och missa massa lektioner som man sedan måste ta igen hemma istället. Och ärligt talat så är det en aning roligt att vara i skolan, träffa alla kompisar o så. Nu snart börjar det dra ihop sig, om drygt 12 dagar åker jag och min vän Hannah till Trysil och spenderar en veckas skidåkning där. Åhhh, längtar så himla mycket! Och nu på Torsdag ska jag till Säfsen med skolan då jag och Rebecka ska testa på snowboard, jag kommer dö. Ska sätta på en film och bara vila lite nu. Vi hörs senare

Ps, om ni inte ser förendringen på bloggen tryck på f5!

Detta var åkningen 2011







Och detta lite av 2010







Ändringar på bloggen

Så nu har jag fått lite ändringar på bloggen och väldigt gulligt av Andre som hjälpte mig! :)

Vad som än händer, är det hit till din famn jag återvänder <3

Hejsan! Under denna dag har jag både hunnit med att Jobba och blivit sjuk. Så skola imorgon kan jag ju lika gärna glömma :( Både febrig, hostar och nästan rinner 24/7. Gött va? Inte direkt. Snart kommer mammsen hem och då sätter vi nog på en film och myser till.

Vad som än händer, är det hit till din famn jag återvänder <3

11.02.2012

Hejsan, min älskling kom till mig igår o spenderade natten här. Alltid lika mysigt! Vi satt o smaskade i oss både popcorn o chips. Idag väntas det att fira min mamma med släckten vid fyra. Och imorgon bär det av till jobbet o jobba :) så ligger just nu i sängen o väntar på att oscar ska vakna, har försökt att släppa in hunden så den hoppade o blev helt irvig. Men nej han vaknade inte haha, svårväckt. Men Gullig är han allt när han sover! Hörs senare!

Ett leende behöver inte betyda att man är glad. Det betyder också att man klarar av att le även om allt gör så himla ont.

Har lagt undan bloggandet ett tag, har haft en del andra saker o göra. Har ju haft två stycken nationellt prov denna vecka, det känns kanska bra i alla fall. Så nu hoppas vi bara på ett bra resultat! Har även prov på måndag i atomfysik, och onsdag i idrotts teori. Om bara typ 4 no lektioner så kör no neationella proven igång också. Har även 19-talaarbetet som måste vara inne snart, och matte prov om nån vecka. Åh orkar inte, har så himla mycket o göra. Vill ju bara ligga o mysa med älsklingen haha! Nej men så ska ta o plugga lite!
I slutet av 8:an.